Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da altı vatandaşımız son yolculuğuna uğurlanacak.

Aslen Güldere Köyünden olup Mümine Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Bayram Kayhan (50) vefat etmiştir. Cenazesi 9 Ekim Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Mahmudiye Mahallesinde ikamet etmekte olan Dursun Sezen (76) vefat etmiştir. Cenazesi 9 Ekim Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Sekiçeşme Mahallesinde ikamet etmekte olan Gökçel Görgül (59) vefat etmiştir. Cenazesi 9 Ekim Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Kılbasanlı olup Yeni Şehir Mahallesinde ikamet etmekte olan Kamil Koçak (64) vefat etmiştir. Cenazesi 9 Ekim Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Sümer Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Ekmekçi (77) vefat etmiştir. Cenazesi 9 Ekim Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Hadimli olup Karaman'da ikamet etmekte olan çarşı esnaflarından Sezai oğlu Ahmet Çelik Hayatını kaybetmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip musalladan kaldırılacaktır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.
 

Kaynak:Karaman Vefat Edenler

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber