Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Bugün vefat edip öğle ve ikindi namazı sonrası defnedilecek hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde.

* Aslen Kılbasan Köyü'nden olup Hollanda'da ikamet etmekte olan Merhum Bekir oğlu Mustafa ve Ahmet Şener'in abisi Mehmet Şener vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip Kılbasan Köyü'nden kaldırılacaktır.

* Aslen Demiryurt Köyü'nden olup Piri Reis Mahallesi'nde ikamet etmekte olan Devlet Demir Yollarından emekli Merhum Veli Öz'ün oğlu eski hal esnaflarından Merhum Servet Kılıç'ın yeğeni,Şengül Öz'ün eşi, Veli ve Kemal Öztürk'ün babası, Sosyal Güvenlik Kurumundan emekli Mehmet Öz vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip musalladan kaldırılacaktır.

* Aslen Bozkandak Köyü'nden olup Bozkandak Köyü'nde ikamet etmekte olan Mehmet,Ömer ve Hasan Tunç'un babaları Söbü lakaplı Mehmet Tunç vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip Bozkandak Köyü'nden kaldırılacaktır.

* Aslen Yeşildere Köyü'nden olup Yeşildere Köyü'nde ikamet etmekte olan Merhum Mehmet Ali Aydın eşi, Ramazan,Cemal,Bekir ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Aydın'ın annesi Ayşe Aydın vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip Yeşildere Köyü'nden kaldırılacaktır.

*Aslen Gülkaya Köyü'nden olup Kirişçi Mahallesi'nde ikamet etmekte olan çarşı esnaflarından İsmail oğlu Mehmet Erdemsoy vefat etmiştir.

Cenazesi ikindi namazına müteakip musalladan kaldırılacaktır.

Karaman Habercisi olarak merhum ve merhumelere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

 

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber