Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Bugün vefat edip Cuma namazı sonrası defnedilecek hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde.

* Aslen Karamanlı olup İzmir'de ikamet etmekte olan Karaman esnaflarından Ankara Karamanlılar Derneği Başkanı Veli Bozkır, Süleyman ve Hatice'nin babaları Rıfat Bozkır'ın kardeşi Halit Bozkır vefat etmiştir.

Cenazesi Cuma namazına müteakip musalladan kaldırılacaktır.

* Aslen Kazalpalı olup Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde ikamet etmekte olan emekli Öğretmen Fatma Civaner'in eşi Asu,Ayşegül ve Ali Civaner'in babaları emekli Öğretmen Mustafa Civaner vefat etmiştir.

Cenazesi Cuma namazına müteakip Kazalpa Mezarlığına kaldırılacaktır.

* Aslen Pınarbaşı Köyü'nden olup Pınarbaşı'nda ikamet etmekte olan Karaman esnaflarından Berber Ali'nin babası Mustafa Aslan'ın Kayınpederi Şişman Ahmet lakaplı Ahmet Tuna vefat etmiştir.

Cenazesi Cuma namazına müteakip Pınarbaşı Köyü'nden kaldırılacaktır.

* Aslen Dilbeyen Köyü'nden olup Fransa'da ikamet etmekte olan Kenan Taşkın'ın oğlu Fevzi Taşkın'ın kardeşi, Recep Şahin'in dayısı Naci Taşkın vefat etmiştir.

Cenazesi Cuma namazına müteakip musalladan kaldırılacaktır.

Karaman Habercisi olarak merhumlara Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber