Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da hayatını kaybeden beş vatandaşımız son yolculuğuna uğurlanacak.

Aslen Hadimli olup Mümine Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali Parlayıcı (45) vefat etmiştir. Cenazesi 18 Ocak Salı günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Cerit Köyünden olup Fenari Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Ali Keskince (84) vefat etmiştir. Cenazesi 18 Ocak Salı günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Güçler Köyünden olup Zembilli Mahallesinde ikamet etmekte olan Tacettin Görgü (93) vefat etmiştir. Cenazesi 18 Ocak Salı günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Çimenkuyu Köyünden olup Urgan Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Yazlık (77) vefat etmiştir. Cenazesi 18 Ocak Salı günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Konya’da ikamet etmekte olan Hasan Kutsi Tanrıöver (80) vefat etmiştir. Cenazesi 18 Ocak Salı günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.
 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber