Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da bugün hayatını kaybeden vatandaşlarımız yaş ortalaması 79

Aslen Karacaören Köyünden olup Sümer Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Göktekin (79) vefat etmiştir. Cenazesi 13 Ekim Salı günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Aşağıakın Köyünden olup Tahsin Ünal Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Göktekin (87) vefat etmiştir. Cenazesi 13 Ekim Salı Günü Öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Rauf Denktaş Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Tunçtürk (71) vefat etmiştir. Cenazesi 13 Ekim Salı Günü Öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Yeşildere Köyünden olup Cedit Mahallesinde ikamet etmekte olan Kamile Acaruygun (90) vefat etmiştir.  Cenazesi öğle namazına müteakiben Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Değirmenbaşı Köyünden olup Alişahane Mahallesinde ikamet etmekte olan Hasan Sümbül (70) vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakiben Siyahser Mezarlığından kaldırılacaktır.

Aslen Taşkale Köyünden olup Ereğli’de ikamet etmekte olan Ahmet Gökbudak (81) vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakiben Musalladan kaldırılacaktır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber