Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da Bugün Vefat Edenler

18 Aralık Cuma günü Karaman'da vefat edenler

Aslen Karamanlı olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Gün (90) vefat etmiştir. Cenazesi 18 Aralık Cuma günü cuma namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

Aslen Boyalı Köyünden olup Yunuskent Mahallesinde ikamet etmekte olan Nevruz Şen (83) vefat etmiştir. Cenazesi 18 Aralık Cuma günü cuma namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Zembilli Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Özuylası (75) vefat etmiştir. Cenazesi 18 Aralık Cuma günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Zengen Köyünden olup Pirireis Mahallesinde ikamet etmekte olan Meliha Tezcan (81) vefat etmiştir. Cenazesi 18 Aralık Cuma günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Karaman Habercisi olarak hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber