Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da vefat eden dört vatandaşımız toprağa verildi.

Aslen Karamanlı olup Valide Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Aliye Bayır (46) vefat etmiştir. Cenazesi 26 Aralık Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Sakabaşı Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Örs (30) vefat etmiştir. Cenazesi 26 Aralık Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup İmaret Mahallesinde ikamet etmekte olan Hüseyin Balta (82) vefat etmiştir. Cenazesi 26 Aralık Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Güçler Köyünden olup Yeni Mahallede ikamet etmekte olan Mehmet İlban (72) vefat etmiştir. Cenazesi 26 Aralık Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Karaman'da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz.

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber