Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da Taşkaleli İhsan Açıkel vefat etti

Aslen Taşkaleli olup Pirireis Mahallesinde ikamet etmekte olan İhsan Açıkel (86) vefat etmiştir. Cenazesi 8 Ocak Cuma günü cuma namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Çumralı olup Hacı Celal Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Alber (59) vefat etmiştir. Cenazesi 8 Ocak Cuma günü cuma namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Cedit Mahallesinde ikamet etmekte olan Hayri Örs (62) vefat etmiştir. Cenazesi 8 Ocak Cuma günü cuma namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Gülnarlı olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Hıdır Bulut (80) vefat etmiştir. Cenazesi 8 Ocak Cuma günü cuma namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Yunus Emre Mahallesinde ikamet etmekte olan Yunus Atay (58) vefat etmiştir. Cenazesi 8 Ocak Cuma günü cuma namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Ermenekli olup Mahmudiye Mahallesinde ikamet etmekte olan İhsan Kayasan (80) vefat etmiştir. Cenazesi 8 Ocak Cuma günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.
 

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber