Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da bugün beş vatandaşımız için son görev yerine getirildi.

Aslen Güldere Köyünden olup Yeni Mahallede ikamet etmekte olan Emine Aksay (72) vefat etmiştir. Cenazesi 17 Kasım Salı günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Yukarı Akın Köyünden olup Yunuskent Mahallesinde ikamet etmekte olan Hüseyin Sarı (85) vefat etmiştir. Cenazesi 17 Kasım Salı günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır..

Aslen Taşkaleli olup Pirireis Mahallesinde ikamet etmekte olan Hüseyin Yıldızbaş (88) vefat etmiştir. Cenazesi 17 Kasım Salı günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Ermenekli olup İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesinde ikamet etmekte olan Şerife Dündar (70) vefat etmiştir. Cenazesi 17 Kasım Salı günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır..

Aslen Karamanlı olup Valide Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Ebubekir Sıddık Topçu (57) vefat etmiştir. Cenazesi 17 Kasım Salı günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.          

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.                                                                         

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber