Karaman'da Bulunan Yabancı Öğrencilerden Çalışkan'a Ziyaret

Karaman'da Bulunan Yabancı Öğrencilerden Çalışkan'a Ziyaret

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği üyesi Yunus Emre Kültür Vakfı, yurt dışından ülkemize yükseköğrenim görmek için gelen öğrencilerle birlikte Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan'ı ziyaret etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle gerçekleştirilen ziyarette Karaman'ın misafir öğrencileri, ülkelerinde tamamlayamadıkları eğitimlerini almaları için Türkiye olarak verilen destek sebebiyle çok minnettar olduklarını dile getirdiler.

Ülkeleri ve okudukları bölümlerle ilgili Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan'a bilgiler veren ziyaretçiler, eğitimlerini tamamlamaları adına her yaştan mülteciye eğitim desteği sağlayan tüm öğretmenlere İl Müdürü Mehmet Çalışkan nezdinde teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, mazlumun ayrım yapılmadan Türk milleti tarafından tarih boyunca daima desteklendiğini, sahip çıkıldığını, milletimizin kendine has bu özelliğinin emsali olmayan örnek alınacak bir zenginlik olduğunu dile getirdi.

Ziyaret hediye takdiminin ardından günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber