Karaman'da "Büyük Kucaklaşma Yürüyüşü"

Karaman'da "Büyük Kucaklaşma Yürüyüşü"

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen “Büyük Kucaklaşma Yürüyüşü” büyük coşkuya sahne olurken, bando takımının gösterisi ile festival havasına büründü.

MHP Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı’ya son gün desteği olarak düzenlenen yürüyüş Atatürk Parkında saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Daha sonra bando takımı eşliğinde yürüyüşe geçen kortej İsmet Paşa Caddesinden geçerek Aktekke Meydanına ulaştı. Cadde boyunca vatandaşların ve esnafın yoğun desteği ve tezahüratlarıyla karşılaşan yürüyüş korteji daha sonra Aktekke Meydanına ulaştı. Fetih suresi okunmasının ardından MHP MYK üyesi Hüseyin Korkmaz vatandaşlara hitap ederek Kalaycı’ya destek ve oy istedi.

Korkmaz’ın konuşmasının ardından yoğun tezahüratlar eşliğinde seçim tırındaki platforma gelen Belediye Başkan Adayı Kalaycı Karaman halkına seslendi. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen alanı dolduran vatandaşlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kalaycı;

“Yaklaşık 4 ay süren zorlu bir maratonun sonuna geldik. Bugüne kadar vermiş olduğunuz büyük desteklerden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerin bu desteği, Cenabı Mevla’nın da izni ile yarın bu yarışta ipi de göğüsleyeceğiz. Sonrasında ise bizleri daha büyük bir maraton bekliyor. Çünkü yapacak çok işimiz var. Karaman’ı kısa sürede marka bir şehir yapacağız. Karaman’ı kısa süre içerisinde Konya Karaman olarak anılmaktan kurtaracağız. Ayrımcılığa asla izin vermeyeceğiz. Her kuruşun hesabını vereceğiz. İki yıl gibi kısa bir sürede bir şehrin nasıl bu kadar değişebildiğini hepimiz göreceğiz Allah’ın izniyle. Desteklerinizi gösterdiniz sağ olun var olun. Şimdi de dualarınızı istiyoruz. Yarın akşam yine bu meydanda yine sizlerle birlikte olmaktan onur duyacağız. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.” Dedi.

Karaman'da "Büyük Kucaklaşma Yürüyüşü"

Karaman'da "Büyük Kucaklaşma Yürüyüşü"

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber