Karaman’da Buzlanan Yollarda Sürücülerin Zor Anları

Karaman’da Buzlanan Yollarda Sürücülerin Zor Anları

Dün akşam saatlerinde soğuyan hava, yağan kar ve ıslak zemin birleşince kazalar kaçınılmaz oldu.

Karaman günlerdir etkisini sürdüren kar geçtiğimiz günlerde esen rüzgarla birlikte erimeye başlamıştı.

Dün ise yeni bir yağış dalgası Karaman’da etkisini göstermeye başladı. Hava sıcaklığının eksi değerlerde olduğu akşam saatlerinde ise yollardaki ıslaklıkla yağan kar buzlanmalara neden oldu.

Zemini ıslak zanneden sürücüler buzlanan yollarda zor anlar yaşadılar. Zor anların yaşandığı yollarda ise aynı anda birçok noktada trafik kazaları meydana geldi.

İbrahim Öktem Caddesi üzerinde üniversite istikametinde meydana gelen iki farklı kazada buzlanmanın etkisiyle kontrolden çıkan işyeri servis minibüsü orta refüze savrulurken yine aynı noktada bir otomobil savrulmanın etkisiyle kaldırıma çarptı.

Aynı dakikalarda bir başka kaza da Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde meydana geldi. Kazada 784 nolu sokaktan çıkmakta olan çöp kamyonu ile otomobil çarpıştı.

Her iki noktadaki kazalarda maddi hasarla atlatılırken Mut Caddesi üzerinde meydana gelen bir başka kazada karşıdan karşıya geçmekte olan yaya bir anda kendini servis minibüsü önünde buldu. Minibüsün çarptığı yaya hafif şekilde yaralandı.

Kazalar sonrası vatandaş buzlanan yollarda tedbir alınmasını beklerken yetkililerde buzlu zeminlerde sürücülerin dikkatli olmasını istiyor.
 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber