Karaman’da Çalışmayan Araçla Ölümden Döndüler

Karaman’da dün akşam saatlerinde yaşanan kazada iki kişi yaralandı.

Karaman’da dün akşam saat 21:15 sularında yaşanan trafik kazası Mut Caddesi üzerinde Karaman Valiliği önünde meydana geldi.

İddiaya göre 42 YP 207 plakalı aracı çalıştırmak isteyen yabancı uyruklu vatandaş bir arkadaşı ile hafif eğimli olan 852 nolu sokak üzerinde aracı ittirerek çalıştırmak istedi. Bu sırada araç hızlanarak kontrolsüz bir biçimde Mut Caddesi üzerine çıktı.

Aynı cadde üzerinde çarşı istikametine gitmekte olan 03 DP 372 plakalı otomobil yola çıkan araca yandan çarptı. Çarpmanın şiddeti ile yabancı uyruklu vatandaş çalıştırmaya çalıştığı otomobilden yola savruldu. Yaşanan kazada her iki aracında sürücüsü yaralandı.

Olayın haber alınmasının ardından polis ve sağlık ekipleri kaza mahalline sevk edildi.

Yaralılar kaza mahallinde yapılan ilk müdahalenin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiler. Kaza sonrası oluşan trafik yoğunluğu ekiplerin çalışması sonrası normale döndü.

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber