Karaman’da Can Pazarı

Karaman’da ikindi saatlerinde yaşanan feci kazada ilk belirlemelere göre iki kişi hayatını kaybetti

Karaman’da yaşanan üzücü kaza Karaman Ereğli Yolu 1.km sinde bisküvi fabrikası önünde meydana geldi.

Karaman şehir merkezi istikametine gitmekte olan Şaban Kaya (55) idaresindeki 34 GM 8831 plakalı otomobil bisküvi fabrikası önünde kontrolden çıkarak orta refüje çıktı. Burada aydınlatma direğine çarpan otomobil daha sonra karşı şeride takla atarak geçti. Araçta bulunan 3 kişiden 2si otomobil içinde sıkıştı.

Sıkışan ve ilk belirlemelere göre hayatlarını kaybettikleri öğrenilen iki kişi itfaiye ekiplerinin çalışması sonrası araçtan çıkarılarak Karaman Devlet Hastanesine götürüldü.

Kazaya karışan araçtan çıkarılan bir yaşlı yaralı tedavi gördüğü ambulanstan binmek istemeyerek yakınlarının yanında kalmak istedi.

basliksiz-1-301.jpg

Kazada ilk müdahalelerle çıkarılan 3 kişi ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Uzun süre organize istikametine trafiğe kapanan yol kaza yapan aracın kaldırılması ve araçtan yola sızan maddelerin temizlenmesinin ardından trafiğe açıldı.

Araç sürücüsü, Bahriye Önal (43) ve Ahmet Kaya (81) yaralanırken, İbrahim Kaya (45)  ve Ömer Kaya(40) olay yerinde yaşamını yitirdi.

Karaman Ereğli Yolu Trafik Kazası

Karaman Ereğli Yolu Trafik Kazası

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber