Karaman'da Çatıdan Düşen Vatandaş Konya'ya Sevk Edildi

Karaman'da Çatıdan Düşen Vatandaş Konya'ya Sevk Edildi

10 metre yükseklikteki çatıdan düştü

Karaman'da mısır deposunun çatısını tamir etmek isterken dengesini kaybeden 50 yaşındaki Ali Alataş, 10 metre yükseklikten düştü.

Olay, saat 19.15 sıralarında Piri Reis Mahallesi bulunan bir depoda meydana geldi. İddiaya göre, etkili olan yağmur yağışı nedeniyle su akıtan mısır deposunun çatısını tamir etmek isteyen Ali Alataş, dengesini kaybederek 10 metre yükseklikten başının üzerine düştü. Alataş'ın düştüğünü gören komşusunun ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alataş, ambulansla önce Karaman Devlet Hastanesi'ne oradanda Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Alataş'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber