Karaman’da Cemiyet Otoparkı Doldu Taşıyor

Karaman’da Cemiyet Otoparkı Doldu Taşıyor

Kaza, kayıp, icra derken otopark doldu taştı

Karamanlılar bir kaza sonrası yoldan çekilen bir aracı mutlaka görmüşlerdir. O çekilen araçlar Karaman Şoförler ve Otomobilciler Odası otoparkında muhafaza altına alınıyor.

Kazaya karışan araçlar, çalınıp bir kenara atılıp bulunan motosikletler, trafikten çekilen yaşlı araçlar, icralık olup çekilen araçlar derken cemiyet otoparkı doldu taştı.

Resmi yollarla otoparka çekilen araçlar otoparka nasıl teslim edildiyse aynı şekilde teslim ediliyor. Bütün güneş, kar, yağmur hepsi araçların sırtında olan araçlar adeta çürümeye terkedilen ülkenin milli serveti konumunda.

Otopark yetkilileri kendilerinin bu araçları sadece muhafazaya yetkili olduklarını bu parktaki araçların yetkililerin yapacağı çalışmalar sonucunda eritileceğini ifade ediyorlar.

 

Karaman’da Cemiyet Otoparkı Doldu Taşıyor

Karaman’da Cemiyet Otoparkı Doldu Taşıyor

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber