Karaman'da Ceran-Ünver-Cevher ve Yanar Ailelerinin Acı Günü

Karaman'da Ceran-Ünver-Cevher ve Yanar Ailelerinin Acı Günü

Karaman'da Çarşamba günü defnedilen hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

Aslen Yollarbaşı Köyünden olup Yollarbaşında ikamet etmekte olan Ramazan Ceran'In hanimi Şerife Ceran vefat etmiştir. Cenazesi 30 Ocak Çarşamba günü öğlen namazına müteakip Yollarbaşı Köyünden kaldırılmıştır.

Aslen Akar köylü olup Hisar Mahallesinde ikamet etmekte olan Hatice Ünver (88) vefat etmiştir. Cenazesi 30 Ocak Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Külhan Mahallesinde ikamet etmekte olan Sadık Cevher (78) vefat etmiştir. Cenazesi 30 Ocak Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Bağlama Köyünden olup İmaret Mahallesinde ikamet etmekte olan Şerife Yanar (87)vefat etmiştir. Cenazesi 30 Ocak Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.


 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber