Karaman'da Çevre Düzenlemeleri

Karaman'da Çevre Düzenlemeleri

Karaman Belediyesi il genelinde yol, kaldırım, park ve otopark yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Karaman'da kentin çehresini değiştirmek adına çalışmalarını yürüten Karaman Belediyesi, havaların düzelmesiyle birlikte park ve otopark yapımı ile cadde ve sokaklarda başlattığı kilitli parke, kaldırım ve yol çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Ulaşımın kolaylaşması ve daha güzel bir görünüme kavuşması için eskiyen ve bozulan kaldırımları yenileyen ekipler; bazı güzergahlarda otopark ve orta refüj çalışması yaparken, yeni yapılan parkların da tamamlanması için yoğun çaba gösteriyor.  

Bu kapsamda; Mümine Hatun Mahallesi’nde yeni park çalışması, Mehmet Akif Ersoy 2 parkında aydınlatma, 29 Ekim Parkı’nda kamelya, Şehit Fethi Sekin ve Şehit Muhammed Yalçın Bulvarı’nda orta refüj ve bulvarların kesiştiği bölgede otopark alanı, Koçakdede Mahallesi’nde kaldırım, İbrahim Öktem Bulvarı’nda kaldırım, Fevzi Paşa Caddesi’nde kaldırım, Hoca Mahmut Caddesi’nde parke yol ve kaldırım çalışmaları gerçekleştiriliyor. 

karbel1.jpg

karbel2.jpg

karbel3.jpg

karbel4.jpg

 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber