Karaman'da Çocuklar İçin Tiyatro Etkinliği

Karaman'da Çocuklar İçin Tiyatro Etkinliği

Karaman Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte çocuklar keyifli anlar yaşadılar.

Karaman Belediyesi’nin okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle düzenlediği tiyatro etkinliğinde çocuklar doyasıya eğlendi.
   
Karaman Belediyesi, çocukların sosyal ve kültürel anlamdaki gelişimlerini sağlamak amacıyla birbirinden güzel etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesiyle karne alan öğrencileri ve çocukları unutmadı. Okulların tatile girmesiyle gündüz çocuklar için “Keloğlan Tepegöze Karşı” oyunu, büyükler için de akşam “Deli Dumrul ve Mankurt” tiyatro oyunu sahnelendi.
   
Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen tiyatro etkinliğine çocuklar kadar yetişkinler de büyük ilgi gösterdi.  

28012020120647.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber