Karaman'da Cumartesi ve Pazar Günü Vefat Eden Vatandaşlarımız

Karaman'da Cumartesi ve Pazar Günü Vefat Eden Vatandaşlarımız

Karaman'da hafta sonu vefat eden hemşerilerimizin bilgileri şu şekilde.

Aslen Göndere Köyünden olup Alişahane Mahallesinde ikamet etmekte olan Hasan Hüseyin Akkaş (63) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Şubat Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Zengen Köyünden olup Yeşil Ada Mahallesinde ikamet etmekte olan Musa Erken (24) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Şubat Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Medreselik Köyünden olup Şeyh Edebali Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa İş (82) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Şubat Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Ada Köyünden olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Fadime Karaoğul (68) vefat etmiştir. Cenazesi 13 Şubat Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen İslik Köyünden olup Abbas Mahallesinde ikamet etmekte olan Rasık Selen (65) vefat etmiştir. Cenazesi 13 Şubat Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Cerit Köyünden olup Antalya’da ikamet etmekte olan Ömer Yıldırım (42) vefat etmiştir. Cenazesi 13 Şubat Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber