Karaman'da Dart Şampiyonları Belli Oldu

Karaman'da Dart Şampiyonları Belli Oldu

Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen okullararası yıldızlar (kız-erkek) dart il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen okulllararası il birinciliği müsabakaları bir birinden çekişmeli karşılaşmalarla devam ediyor. Bu yıl okulların büyük bir talep gösterdiği dart branşında ise ilk müsabakalar yıldızlar kategorisinde yapıldı. Atatürk Spor Kompleksi’nde 7’si erkek, 6’sı kız toplam 13 okul takımından yaklaşık 65 sporcu yer aldığı yarışmalarda sporcular il birinciliği için kıyasıya mücadele etti. 2 gün boyunca eden müsabakalarda kızlar kategorisinde Kazım Karabekir Ortaokulu şampiyon olurken, erkeklerde ise bu isim Şehit Polis Hakan Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu oldu. Kategorilerinde dereceye giren her iki takımda düzenlenecek Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etmeye hak kazandı.

Müsabakalar oluşan genel sıralamada, kızlarda Kazım Karabekir Ortaokulu birinci, Alparslan Ortaokulu ikinci, İstiklal Ortaokulu üçüncü, İmam Hatip Ortaokulu dördüncü oldu. Erkeklerde ise Şehit Polis Hakan Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu birinci, Kazım Karabekir Ortaokulu ikinci, Alparslan Ortaokulu üçüncü, Sabiha Gökçen Ortaokulu dördüncü oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyalar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz, Osman Selçuk Akbaş, Dart İl Temsilcisi Abdullah Şimşek ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi.

Dart Şampiyonları Belli Oldu

Dart Şampiyonları Belli Oldu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber