Karaman'da Devrilen Traktörde İki Kardeş Ölümden Döndü

Karaman'da Devrilen Traktörde İki Kardeş Ölümden Döndü

Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde içinde 2 kişi tarla sürerken traktörün altında kaldı

Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde içinde 2 kardeşin bulunduğu traktör tarla sürerken devrildi. Kardeşler kabin sayesinde devrilen traktörden yara almadan kurtuldu.

Alınan bilgiye göre, Eyüp Ö. (23) ve Hüseyin Ö. (22) kardeşler traktörle ilçenin Doğruyol mevkisinde bulunan tarlalarını sürmeye gitti. Eyüp Ö.'nün kullandığı 70 FU 024 plakalı traktör, manevra yaptığı esnada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Traktörün devrildiğini gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ekibi ve polise bildirdi. Ambulans ve polis ekipleri olay yerine gelmeden iki kardeş devrilen traktörün altında kalmaktan kabin sayesinde yara almadan kurtularak çıktı. Olay yerine sevk edilen ekipler ise normal görevlerine döndü.

Karaman'da Devrilen Traktörde İki Kardeş Ölümden Döndü

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber