Karaman'da Dijital Dönüşüm, E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimi'ne Yoğun İlgi

Karaman'da Dijital Dönüşüm, E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimi'ne Yoğun İlgi

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası'nda Dijital Dönüşüm, E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimi'ne Yoğun İlgi.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, Ticaret Bakanlığı ve TOBB işbirliğinde KOBİ'lerin dijital dünyada iş yapabilme ve E-ticaret Ekosisteminin sağlayacağı konularda farkındalığı arttırmak üzere Dijital Dönüşüm, E-Ticaret ve E-İhracat eğitimi düzenlendi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen eğitime Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı M. Gökhan Alkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celil Evcen, Kadın ve Genç Girişimci Üyeleri ile çok sayıda oda üyeler katıldı.

81 İlde düzenlenmesi planlanan eğitimler kapsamında KTSO Karadağ Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen eğitimde, 3GEN Teknoloji CEO'su Engin Özgen, E-Ticaret Merkezi Direktörü Mehmet Erdemi, Eres Medya CEO'su Yılmaz Eres tarafından; Türkiye ve dünyada kullanılan E-Ticaret Platformları ve Tanımlar Dijital İş Yapış Biçimleri ve E-Ticaret Ekosistemi E-Ticaret Ön Arayüz Tasarımları ve Uygulamaları, E-Ticaret Ödeme Yöntemleri, Kargo ve Lojistik Entegrasyonları, E-Ticaret Vergi Mevzuatı, Mali İşler Yönetimi, E-Ticaret Hukuku, E-Ticaret Personel İhtiyacı ve İnsan Kaynakları Yönetimi, Crm ve Müşteri İlişkileri Yönetimi ile Ürün Fotoğrafları ve Web için Görsel Optimizasyon, E-Ticaret'te Pazarlama ve Dijital Reklam Yönetimi, E-Ticaret'te Sosyal Medya Pazarlama ve İçerik Yönetimi, Alan Adı Seçimi ve E-Ticaret Sitesi Barındırma, Dijital Dönüşüm, E-Uygulamalar ve Bulut Sistemleri, Sektör, Kategori ve Ürünlere Göre Ulusal Ve Uluslararası Satış Platformları Seçimi, E-İhracat ve E-Ticaret İçin Dijital Ürün Bilgisi Oluşturma-Entegrasyonlar, E-İhracat, Ulusal ve Uluslararası Pazaryerleri, E-İhracat/E-Ticaret Saha Operasyonu, Depo ve iptal/iade Yönetimi faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi verilerek detaylı sunumlar yapıldı.

Eğitimlerle ilgili bilgi veren Genel Sekreter Ayşegül Koçak, KOBİ’lerimiz için dijital dünya da iş yapabilme ve E-Ticaret Ekosisteminin onlara sağlayacağı faydaların farkındalığını arttırmasının hedeflendiği eğitimlerin katılımcılar açısından son derece verimli ve faydalı geçtiğini belirterek, Ticaret Bakanlığı ve TOBB işbirliğinde yürütülen faaliyet için emeği geçen herkese teşekkür etti.

Koçak, üyelerin ticari faaliyetlerini ve rekabet güçlerini geliştirici girişimlere Oda olarak her zaman tam destek verileceğini ifade etti.
Bir gün boyunca devam eden ve yoğun katılım gösterilen eğitimde eğitmenler, E-ticaret ekosistemi ve dijital dünyanın ince çizgilerinden, verimli ve sürdürülebilir bir iş modeli yaratmaya kadar birçok konuya ilişkin bilgilerini ve tecrübelerini aktardılar.

Karaman'da Dijital Dönüşüm, E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimi'ne Yoğun İlgi

Karaman'da Dijital Dönüşüm, E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimi'ne Yoğun İlgi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber