Karaman'da DÖGEP Seminerleri Devam Ediyor

Karaman'da DÖGEP Seminerleri Devam Ediyor

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan ve din kültürü ve ahlak bilgisi Öğretmenlerinin Mesleki Gelişime Katkı Sağlayacak DÖGEP Seminerleri Devam Ediyor.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünce yayımlanan “Öğretmenlik Mesleği Genel Yetenekleri” çerçevesinde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerin mesleki bilgi, beceri, tutum ve değerler alanındaki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmen Gelişim Programı (DÖGEP) mart ayı eylem planı kapsamında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mustafa Bahar tarafından din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerine seminer verildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda geniş katılımla gerçekleşen seminerde KMÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mustafa Bahar, ilimizdeki din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerine dezavantajlı ve risk altındaki öğrencilere yönelik rehberlik çalışmalarında ders öğretmeni olarak din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmelerinin görev ve sorumluluklarıyla ilgili bilgiler verdi.

Daire Başkanı Mustafa Bahar seminerin son bölümünde öğretmenlerin sorularını yanıtladı.

Karaman'da DÖGEP Seminerleri Devam Ediyor

Karaman'da DÖGEP Seminerleri Devam Ediyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber