Karaman'da Dolu Dolu Bir Gece

Karaman'da Dolu Dolu Bir Gece

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Gençlik Kulübü Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrenciler ve Karaman halkı ‘stand up, işaret dili gösterisi ve konser'den oluşan keyifli bir programda bir araya geldiler.

Saygı duruşunda bulunulması ve işaret dili eşliğinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Topluluk Başkanı Hanife Aydın ve Organizasyon Sorumlusu Furkan Erdemsoy’un açılış konuşması ile devam etti. Konuşmaların ardından Onur Gökçek’in stand up gösterisine geçildi.

BKM Sanatçılarından Komedyen Gökçek'in esprili bir dille gündelik konuşmaları işlediği oyununun ardından program işaret dili ekibinin gösterisiyle devam etti. İşaret dili eşliğinde seslendirilen ‘Onuncu Yıl Marşı ve İzmir Marşı’ izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Sonrasında Mustafa Elmas ve ekibi sahne alarak kendi parçalarının yanı sıra erik dalı gibi sevilen oyun havalarını seslendirdi.

Program, plaket takdimleri ile sona erdi.

Karaman'da Dolu Dolu Bir Gece

Karaman'da Dolu Dolu Bir Gece

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber