Karaman’da Düdüklüden Sonra Ocak Patladı

Karaman’da Düdüklüden Sonra Ocak Patladı

Karaman’da son günlerde yaşanan mutfak kazaları tehlike saçıyor

Geçtiğimiz günlerde Karaman merkez köylerinden Süleymanhacı Köyü'nde meydana gelen mutfak kazasında Elmas Kara, mutfakta yemek yaptığı sırada ocağın üstünde bulunan düdüklü tencere patlamış, patlama sonucu yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşmuştu.

Kara, çağrılan ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış, burada yapılan ilk müdahalenin ardından da Konya'daki Meram Tıp Fakültesi'ne sevk edilmişti.

Bugün bir mutfak kazası olayı daha haber merkezimize ulaştı.

Beyazkent Mahallesinde bir  evde yaşanan kazada ise ocak adeta tuzla buz oldu.

Yaklaşık 1 yıl önce Hüseyin D. evinde kullanılması için camlı ocak seti aldı. Satıcılar 2 ya içinde camın patlaması halinde firma tarafından karşılanacağını söyleyerek bu olasılık için de uyarmış oldu.

Ancak sabah saatlerinde ocağa çay koymaya giden ailenin hanımı adeta şok oldu. Ocağı yaktığı sırada ocağın camı adeta patlayarak tuzla buz oldu.

Yaşanan olayda mutfakta bulunan aile bireyleri yara almadan kurtulurken Hüseyin D. “ E.Ç.” markalı ocak için şikayetçi olacaklarını ifade etti.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber