Karaman'da dün ve bugün hayatını kaybedenler

Karaman'da dün ve bugün hayatını kaybedenler

Karaman'da dün ve bugün hayatını kaybedip Karaman Belediyesi cenaze ilanlarında yer alan isimler şu şekilde;

Aslen HADİMLİ olup YUNUSKENT MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan SÜLEYMAN ÇELİK (19) vefat etmiştir. Cenazesi 11 Haziran Cumartesi GÜNÜ ÖĞLE namazına müteakip MUSALLADAN kaldırılacaktır.

Aslen KARAMANLI olup HUZUR EVİNDE ikamet etmekte olan FATMA BENLİ (85) vefat etmiştir. Cenazesi 11 Haziran Cumartesi GÜNÜ ÖĞLE namazına müteakip SİYASER CAMİSİNDEN kaldırılacaktır.

Aslen KARAMANLI olup MANSURDEDE MAHALLESİNDEN ikamet etmekte olan AYTEN ÖZGÜR (84) vefat etmiştir. Cenazesi 11 Haziran Cumartesi GÜNÜ ÖĞLE namazına müteakip MUSALLADAN kaldırılacaktır.

Aslen KARAMANLI olup RAUF DENKTAŞ MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan VASFİYE ŞANCI (80) vefat etmiştir. Cenazesi 12 Haziran Pazar GÜNÜ ÖĞLE namazına müteakip MUSALLADAN kaldırılacaktır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber