Karaman'da Dün ve Bugün Hayatını Kaybedenler

Karaman'da Dün ve Bugün Hayatını Kaybedenler

Karaman'da hayatını kaybedip dün ve bugün toprağa verilen hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde.

Aslen Yeşildereli olup Yeni Mahallede ikamet etmekte olan Halime Özdere (77) vefat etmiştir. Cenazesi 31 Ocak Cuma günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılacaktır.

Aslen Silifkeli olup Gevher Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Demet Selim (45) vefat etmiştir. Cenazesi 30 Ocak Perşembe günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karacaören Köyünden olup Zembilli Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Çalış (86) vefat etmiştir. Cenazesi 30 Ocak Perşembe günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Aşağı Akın Köyünden olup İmaret Mahallesinde ikamet etmekte olan Teslime Taşer (75) vefat etmiştir. Cenazesi 30 Ocak Perşembe Günü İkindi namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber