Karaman'da Dün ve Bugün Hayatını Kaybedenler

Karaman'da Dün ve Bugün Hayatını Kaybedenler

Karaman'da hayatını kaybedip dün ve bugün defnedilen vatandaşlarımızın bilgileri şu şekilde.

Aslen Yeşildereli ( İbrala )olup Yeni Mahallede ikamet etmekte olan Ömer Ceyhan (61) vefat etmiştir. Cenazesi 10 Mayıs Pazar günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Yeşildere Köyünden olup Osmangazi Mahallesinde ikamet etmekte olan Halime Özkan (72) vefat etmiştir. Cenazesi 9 Mayıs Cumartesi günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılacaktır.

Aslen Ardahanlı olup Yeni Şehir Mahallesinde ikamet etmekte olan Kadriye Kılıç (58) vefat etmiştir. Cenazesi 9 Mayıs Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

Karaman Vefat Edenler Haberleri, ajanslardan, takipçilerimizden gelen bilgiler ve Karaman Belediyesi cenaze ilanlarından alınan son bilgiler doğrultusunda hazırlanmaktadır.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın Korona virüs teşhisi olduğu yönünde bir bilgi yoktur.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber