Karaman’da Dün ve Bugün Hayatını Kaybedenler

Karaman’da Dün ve Bugün Hayatını Kaybedenler

Karaman’da Ramazan Bayramı’na sevdiklerini kaybetmenin hüznü ile giren ailelere başsağlığı dileriz

Karaman’da dün ve bugün hayatını kaybeden vatandaşlarımız toprağa verilirken aileleri korona dolayısıyla buruk girdiğimiz bayramda bir de yakınlarının acısı ile hüznü yaşadılar.

Karaman’da arefe günü bayramın birinci günü hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmeti yakınlarına sabırlar dileriz.

Aslen Karamanlı olup Rauf Denktaş Mahallesinde ikamet etmekte olan Yüksel Asilkan (47) vefat etmiştir. Cenazesi 12 Mayıs Çarşamba Günü Öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Gazidükkan Mahallesinde ikamet etmekte olan Ömer Köse vefat etmiştir. Cenazesi 12 Mayıs Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Yeni Mahallede ikamet etmekte olan Muhiddin Yonca (77) vefat etmiştir. Cenazesi 12 Mayıs Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Kirişçi Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Selek (72) vefat etmiştir. Cenazesi 12 Mayıs Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Pirireis Mahallesinde ikamet etmekte olan Cevdet Küçüker (83) vefat etmiştir. Cenazesi 12 Mayıs Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Valide Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Hanife Tahtabaş (89) vefat etmiştir. Cenazesi 13 Mayıs Perşembe günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Alanyalı olup Hisar Mahallesinde ikamet etmekte olan Emine Kayır (54) vefat etmiştir. Cenazesi 13 Mayıs Perşembe günü öğle namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

img20210512131237.jpg

Kaynak:Karaman Vefat Edenler

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber