Karaman'da Dün ve Bugün Vefat Edenler

Karaman'da Dün ve Bugün Vefat Edenler

Karaman'da dün ve bugün hayatını kaybeden vatandaşlarımız defnedildi.

Aslen Taşkale Köyünden olup Hacıcelal Mahallesinde ikamet etmekte olan Hayri Eryiğitoğlu (79) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Haziran Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Çukurbağ Köyünden olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Hüseyin Saygın (80) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Haziran Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

Aslen Ağrı İlinden olup Hamidiye Mahallesinde ikamet etmekte olan İsmail Taşkaya (82) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Haziran Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Mehmet Bey Mahallesinde ikamet etmekte olan Betül Gözel (38) vefat etmiştir. Cenazesi 19 Haziran Cuma günü öğle namazına müteakip Siyaser Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Pınarbaşı Köyünden olup İmaret Mahallesinde ikamet etmekte olan İbrahim Öner (82) vefat etmiştir. Cenazesi 19 Haziran Cuma günü öğle namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

Aslen Sarıkaya Köyünden olup İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesinde ikamet etmekte olan Muhsin Göktaş (65) vefat etmiştir. Cenazesi 19 Haziran Cuma günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber