Karaman'da Dün ve Bugün Vefat Edenler

Karaman'da Dün ve Bugün Vefat Edenler

Karaman'da hayatını kaybeden dün ve bugün toprağa verilen vatandaşlarımızın bilgileri şu şekilde.

Karaman'da hayatını kaybeden ve Karaman Belediyesi cenaze ilanlarında yer alan vatandaşlarımıza ilişkin bilgiler şu şekilde;

Aslen Taşkaleli olup Şeyh Şamil Mahallesinde ikamet etmekte olan Havvana Akkol (96) vefat etmiştir. Cenazesi 16 Haziran Perşembe günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Kızıllarağini Köyünden olup Zembilli Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Ertap (80) vefat etmiştir. Cenazesi 15 Haziran Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen İhsaniye Köyünden olup Ziya Gökalp Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Taşer (85) vefat etmiştir. Cenazesi 15 Haziran Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Mesudiye Köyünden olup Zembilli Mahallesinde ikamet etmekte olan Ferhat Çay (37) vefat etmiştir. Cenazesi 15 Haziran Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Taşkaleli olup Zembilli Mahallesinde ikamet etmekte olan Ramazan Erbay (31) vefat etmiştir. Cenazesi 15 Haziran Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Yeşil Cami’den kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.
 

Kaynak:Karaman Vefat Edenler

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber