Karaman'da Dün ve Bugün Vefat Edenler

Karaman'da Dün ve Bugün Vefat Edenler

Karaman'da dün ve bugün hayatını kaybeden vatandaşlarımızın bilgileri şu şekilde.

Aslen Karapınarlı olup Alişahane Mahallesi’nde ikamet etmekte olan Şehribani Kuru (89) vefat etmiştir. Cenazesi 2 Aralık Cuma Günü Öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Kisecik Köyünden olup Ankara’da ikamet etmekte olan Ali Rıza Şahin (73) vefat etmiştir. Cenazesi 2 Aralık Cuma Günü İkindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Lale Köyünden olup Beyazkent Mahallesinde ikamet etmekte olan İsmail Ünlü (69) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Aralık Perşembe Günü Öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Dinek Köyünden olup Yurt Dışında ikamet etmekte olan Ümmügülsüm Demirel (81) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Aralık Perşembe Günü Öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Göves Köyünden olup Pirireis Mahallesinde ikamet etmekte olan Katibe Ar (82) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Aralık Perşembe Günü İkindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Bayır Köyünden olup Beyazkent Mahallesinde ikamet etmekte olan Necati Yücer (32) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Aralık Perşembe Günü İkindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber