Karaman'da Dün ve Bugün Vefat Edenler

Karaman'da Dün ve Bugün Vefat Edenler

Karaman'da hayatını kaybeden ve Karaman Belediyesi cenaze ilanlarında yer alan vatandaşlarımızın bilgileri şu şekilde.

Aslen ZENGEN KÖYÜNDEN olup OSMANGAZİ MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan D.ALİ GÖK (66) vefat etmiştir. Cenazesi 9 Aralık Cuma GÜNÜ CUMA namazına müteakip YEŞİLCAMİDEN kaldırılmıştır.

Aslen TAŞKALELİ olup YEŞİLADA MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan ESME KOÇYİĞİT (76) vefat etmiştir. Cenazesi 9 Aralık Cuma GÜNÜ CUMA namazına müteakip MUSALLADAN kaldırılmıştır.

Aslen ADANALI olup MEHMET AKİF ERSOY MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan ALİ ERBAKIŞ (68) vefat etmiştir. Cenazesi 8 Aralık Perşembe GÜNÜ ÖĞLE namazına müteakip MUSALLADAN kaldırılmıştır.

Aslen ÇİĞDEMLİ KÖYÜNDEN olup ALİŞAHANE MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan ESLEM GÜNGÖRER (1) vefat etmiştir. Cenazesi 8 Aralık Perşembe GÜNÜ ÖĞLE namazına müteakip MUSALLADAN kaldırılmıştır.

Aslen YEŞİLDERE KÖYÜNDEN olup FENARİ MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan İZZET KOÇ (77) vefat etmiştir. Cenazesi 8 Aralık Perşembe GÜNÜ ÖĞLE namazına müteakip MUSALLADAN kaldırılmıştır.

Aslen KARAMANLI olup YURT DIŞINDA ikamet etmekte olan İSMAİL ERDOĞAN (67) vefat etmiştir. Cenazesi 8 Aralık Perşembe GÜNÜ İKİNDİ namazına müteakip MUSALLADAN kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber