Karaman'da Düzenlenen Basketbol Final Maçları Nefes Kesti

Karaman'da Düzenlenen Basketbol Final Maçları Nefes Kesti

Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen okullar arası gençler basketbol il birinciliği müsabakaları oynanan final maçlarının ardından sona erdi.

Okul Sporları faaliyet programında yer alan ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası gençler basketbol il birinciliği müsabakaları Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda oynanan yarı final ve final maçlarının ardından sona erdi. Gençler (A) kız ve erkek kategorilerinde 10 okul takımından 100’e yakın sporcunun mücadele ettiği müsabakalar sonunda erkeklerde Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi, kızlarda ise Karaman Anadolu Lisesi şampiyonluğa uzanan takımlar oldu. Kategorilerinde şampiyonluğunu ilan eden her iki takımda düzenlenecek olan grup müsabakalarında Karaman temsil etmeye hak kazanandı.

Müsabakalar sonunda oluşan genel sıralamada ise, erkeklerde Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi birinci, Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Larende Anadolu Lisesi üçüncü, Karaman Anadolu Lisesi dördüncü, kızlarda Karaman Anadolu Lisesi birinci, Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi ikinci ve Özel Başarı Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlar için ödül töreni düzenlendi. Törende başarılı olan sporculara kupa ve madalyaları verildi.

Karaman'da Düzenlenen Basketbol Final Maçları Nefes Kesti

Karaman'da Düzenlenen Basketbol Final Maçları Nefes Kesti

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber