Karaman'da Eğitime Destek Platformu Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı

Karaman'da Eğitime Destek Platformu Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı

Karaman Eğitime Destek Platformunun kasım ayı toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan'ın katılımıyla Kadın ve Demokrasi Vakfı, Karaman İl Temsilciliğinde yapıldı.

Karaman Eğitime Destek Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Baran'ın başkanlığında gerçekleşen kasım ayı toplantısına; Karaman Eğitime Destek Platformu üyesi sivil toplum kuruluşları ile imam hatip ortaokulu ve lise yöneticileri katıldı.

Karaman eğitim öğretimine ilişkin istişarelerde bulunulan toplantıda eğitim çalışmaları ve öğrencilerin başarısına katkı sağlayacak projeler ile sivil toplum kuruluşlarının Karaman eğitimine vereceği destekler üzerine görüşler ele alındı.

19095319_1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber