Karaman'da Eğitime Geri Dönüşüm Desteği

Karaman'da Eğitime Geri Dönüşüm Desteği

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yunus Emre Geri Dönüşüm arasında geri dönüşümde iş birliği yapılacak.

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yunus Emre Geri Dönüşüm Özel Eğitim Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şirketi arasında karşılıklı işbirliği ile ortak anlayışı teşvik etmek, geliştirmek, ve Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda öğrenciler tarafından kullanılarak ders yılının sona ermesi nedeniyle kullanım süresi dolan ücretsiz ders kitaplarıyla öğretmen kılavuz kitaplarının okullardan toplanarak geri dönüşüme kazandırılması konusunda iş birliği protokolü imzalandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen protokol imza törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ile Yunus Emre Kültür Vakfı Genel Müdürü Mehmet Emin Uyan katıldı.

İmza töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, imzalanan protokolle okullarda bulunan ve kullanım süresi dolan ücretsiz ders kitaplarının Yunus Emre Geri Dönüşüm Özel Eğitim Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şirketi tarafından ücret karşılığında toplanacağını ifade ederek bu ücretin okul aile birliği hesaplarına aktarılacağını söyledi. Çalışkan, "Ülke kaynaklarının daha verimli ve tasarruflu kullanımı bakımından geri dönüşüm bizim için önemlidir. Pandemi sürecinde geri dönüşümle ülke ekonomisine katkı sağlayabilirsek mutlu oluruz. Bu sebeple imzalanan protokol hayırlara vesile olacaktır" diye konuştu.

Yunus Emre Kültür Vakfı Genel Müdürü Mehmet Emin Uyan, geri dönüşümle eğitime destek verecekleri dolayı mutlu olduklarını ifade ederek imzalanacak protokolün ilimiz eğitimi için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Program, imzaların atılması ve çekilen fotoğraflarla sona erdi.

03133546_3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber