Karaman'da "Eğitimim Türkiye'de Stajım Avrupa'da" Projesi

Karaman'da "Eğitimim Türkiye'de Stajım Avrupa'da" Projesi

Temizel-Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10 Mart 2019 tarihinde yurda döndüler.

Temizel-Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin “Eğitimim Türkiye’de Stajım Avrupa’da” isimli Erasmus+ projesi ile 2 haftalık staj uygulamasını 24 Şubat 2019 - 9 Mart 2019 tarihleri arasında Çekya’nın Prag gerçekleştiren öğrenciler 10 Mart 2019 tarihinde yurda döndüler.

Çekya´dan dönen katılımcı öğrenci ve öğretmenler, 13 Mart 2019 tarihinde okul kütüphanesinde bilglendrme ve yaygınlaştırma faaliyeti yaptılar. 
Portekiz´in Braga kentinde gerçekleştirlecek 2. hareketliliğine katılacak 8 öğrenci ve 3 öğretmenlere deneyimlerini aktardılar.

Projenin ilk hareketliliğine de katılan okul müdürü Bülent Karademir "Projemizin ilk yurtdışı hareketliliği amacına uygun olarak tamamlanmış olup, öğrencilerimiz Teknik ve kültürel açıdan çok ciddi kazanımlarla 
yurda dönmüştür.

Bu kazanımlarını öncelikle okulumuzda daha sonra Karaman genelinde yaygınlaştırma faaliyetleri ile paylaşacaklardır. Projeye katılan öğrencilere ve ailelerine projeye gösterdikleri ilgi alaka ve destek için teşekkür ederim. " diyerek projenin verimli geçtiğini belirtti.

Öğrencilerin yurt dışı çalışmaları ve kültürel faaliyetlerinin sunumunun ardından toplantı noktalandı.

Karaman'da "Eğitimim Türkiye'de Stajım Avrupa'da" Projesi

Karaman'da "Eğitimim Türkiye'de Stajım Avrupa'da" Projesi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber