Karaman'da El Sanatları ve Resim Sergisi Açıldı

Karaman'da El Sanatları ve Resim Sergisi Açıldı

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu kursiyerleri tarafından hazırlanan geleneksel yıl sonu el sanatları ve resim sergisi Karaman'da açıldı.

25 Nisan 2019 Perşembe günü Çeşmeli Kilise önündeki program, saygı duruşunda bulunulması ve işaret dili kursiyerlerinin katılımı ile istiklal marşının okunmasıyla başladı. Halk Eğitim Müdürü Abdurrahman Koçak’ın açılış konuşması ve müzik dinletisi ile devam eden programda, geleneksel yıl sonu el sanatları ve resim sergisinin açılışı Vali Meral ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Vali Meral, kursiyerlerin hazırladığı el sanatları ve resimlerden oluşan el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı sergilerde incelemelerde bulunarak kursiyerlerle bir süre sohbet etti, sergilenen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Çeşmeli Kilise ve Tartan Evi’nde sergilenen eserler 27 Nisan 2019 tarihine kadar açık kalacak ve vatandaşlar tarafından da gezilebilecek.

Sergi açılışına Vali Meral ve eşi Zehra Meral, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Nuri Özbey, İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Kurt, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Servet Türegün, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Abdurrahman Koçak, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Karaman'da El Sanatları ve Resim Sergisi Açıldı

Karaman'da El Sanatları ve Resim Sergisi Açıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber