Karaman'da Elektrik Trafosunda Talihsiz Ölüm

Karaman'da Elektrik Trafosunda Talihsiz Ölüm

Karaman'da Girdiği Yüksek Gerilim Trafosundan İddiaya Göre Kablo Hırsızlığı Yapmak İsteyen Bir Kişi, Akıma Kapılması Sonucu Hayatını Kaybetti

Konya’da kiraladıkları araçla gittikleri Karaman'da arkadaşıyla birlikte girdikleri yüksek gerilim trafosundan bir kişi, akıma kapılarak hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır’dan Konya’ya gelen Şirin Eryılmaz (36) ile arkadaşı Hüseyin B. (40), kiraladıkları hafif ticari araçla Karaman’a hareket etti. Karaman’ın Kisecik köyünde bulunan bir yüksek gerilim trafosuna kapıyı kırıp giren şüphelilerden Şirin Eryılmaz, yüksek gerilim akımına kapıldı. Yere düşen arkadaşının hareketsiz kaldığını gören Hüseyin B., yakınlarda bulunan mevsimlik işçilerden yardım istedi. Şirin Eryılmaz’ın kendine gelmemesi üzerine jandarmaya ve ambulansa haber verildi.

basliksiz-1-330.jpg

Ölen şüphelinin arkadaşı: "Tuvalet ihtiyacını karşılamak için trafoya girdi"

Olay yerine sevk edilen sağlık görevlilerinin yaptığı müdahalede Şirin Eryılmaz’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay  yerinde inceleme yapan jandarma, kiralık olan aracın bagajında bakır kablo ile demir makası ele geçirdi. Hayatını kaybeden şüphelinin arkadaşı Hüseyin B. de gözaltına alındı. Hüseyin B., jandarmaya verdiği ilk ifadede arkadaşının tuvalet ihtiyacını karşılamak için trafo merkezine girdiğini öne sürdü. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Şirin Eryılmaz’ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Karaman'da Elektrik Trafosunda Ölüm

Karaman'da Elektrik Trafosunda Ölüm

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber