Karaman'da Emekli Başkomiser İçin Son Görev

Karaman'da Emekli Başkomiser İçin Son Görev

Emekli Başkomiser İbrahim Dedeoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görev yapan emekli başkomiser İbrahim Dedeoğlu için son görev yerine getirildi.

Karaman'ın Kâzımkarabekir ilçesinde Hacı İbrahim Dedeoğlu camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından cenazesi ilçe mezarlığına getirilen İbrahim Dedeoğlu, burada Kur’an-ı Kerim okunması ve edilen duaların ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Törenin ardından ailesine ve yakınlarına taziyede bulunan Vali Mehmet Alpaslan Işık, “Uzun yıllar devletin farklı kademelerinde başarıyla görev yapmış olan merhum İbrahim Dedeoğlu’na Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.

Yoğun bir katılımın olduğu cenaze namazına Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın yanı sıra Merkez Valileri Aydın Nezih Doğan ve Mustafa Taşkesen, Mersin Milletvekili Fahrettin Yokuş, Konya Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, il protokolü, emekli başkomiser Dedeoğlu’nun meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.

ded1.jpg

ded2.jpg

ded3.jpg

ded4.jpg

ded5.jpg

ded6.jpg

ded7.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber