Karaman'da Emekli Doktorlar Unutulmadı

Karaman'da Emekli Doktorlar Unutulmadı

Karaman'da 14 Mart Tıp Bayramı Dolayısıyla Emekli Hekimler Ziyaret Edildi

Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, tüm tıp doktorları nezdinde, Karaman'da uzun yıllar özveriyle hizmet ettikten sonra emekli olan Opr. Dr. Reşit Uzunköprü, Uzm. Dr. Mahmut Esat Koyuncu, Dr. Recep Ermut, Dr. İsmet Dölek ve Dr. Selahattin Özmen'i, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle ziyaret etti.

Ziyaretleri esnasında Tıp Bayramı dolayısıyla açıklamalarda bulunan Dr. Kurşun bu yıl Tıp Bayramının afetlerin gölgesinde buruk bir şekilde geçtiğini ifade ederek; ‘’Yasımız büyük binlerce vatandaşımızın yanı sıra 505 sağlık çalışanımızı da depremde kaybettik. Hayatını kaybedenlere tekrar Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bizler bugün mihmandarlarımız, yol başçılarımız olan değerli büyüklerimizi de ziyaret etmek istedik. Yıllarca ilimizde vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunan üstatlarımızın haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Yılda bir kez değil her gün saygı ve hürmetle yanlarındayız. Bizleri evlerinde kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.’’ sözlerine yer verdi.
Bu vesile ile bir kez daha 14 Mart Tıp Bayramının tüm sağlık camiasına kutlu olmasını dile getiren Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun’a, Karaman Tabip Odası Başkanı Dr. Süleyman Doğruer eşlik etti.

s1.jpg

s2.jpg

s3.jpg

s4.jpg

s5.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber