Karaman’da Ev Yangını

Karaman’da Ev Yangını

Komşuların fark ettiği yangında alevler evi sarmadan aile dışarı çıkarıldı.

Karaman’da gece yarısı yaşanan yangın Yenimahalle, Şehit Metin Yiğittop Caddesi üzerinde bulunan tek katlı evin ardiye bölümünde başladı.

Odun ve ev malzemeleri bulunan bölümde piknik tüpünün de patlamasıyla kuvvetlenen alevler mahalle sakinleri tarafından fark edilince itfaiye ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla evin bu bölümünde başlayan yangın evin odalarına ve bitişiğindeki diğer eve sıçramadan önlendi.

asdasdasdasd-001.jpg

Fadime Köfün’ün oğlu ve kızı ile yaşadığı öğrenilen evde yangın söndürme çalışmaları sürerken Anne Fadime Köfün fenalaştı.  Fenalaşan kadına yangın mahalline çağırılan acil sağlık ekipleri müdahale ederek Karaman Devlet Hastanesine götürdüler.

Yangın daha büyük hasarlara neden olmadan söndürülürken, 3 tane yavru kedinin yandığı öğrenildi.

Yavruların annesi ise çaresizce yanan evin etrafında yavrularını aradı.

Yangında söndürme çalışmalarının tamamlanmasının ardında soğutma çalışmalarına başlanırken yangının çıkış nedeni yapılacak olan detaylı incelemenin ardından belli olacak.

Karaman’da Ev Yangını

Karaman’da Ev Yangını

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber