Karaman’da Ev Yangını

Karaman’da Ev Yangını

Yangın, saat 10.30 sıralarında Alişahane Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı apartmanın ikinci katındaki dairede çıktı.

Karaman'da bir evde çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü.

Yangın, saat 10.30 sıralarında Alişahane Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı apartmanın ikinci katındaki dairede çıktı. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu bir ailenin yaşadığı daireden yükselen dumanları fark eden apartman sakinleri 112 Acil Çağrı Merkezine yangın ihbarında bulundu. İhbar üzerine adrese itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yangın büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonrası evde bulunan eşyalar kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında yoğun dumandan etkilenen bir kadın ise tedbiren ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Elektrik kontağından dolayı çıktığı tahmin edilen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karaman’da Ev Yangını

Karaman’da Ev Yangını

Karaman’da Ev Yangını

Karaman’da Ev Yangını

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber