Karaman'da, Evde Eğitim Gören Öğrencilere Sürpriz Ziyaret

Karaman'da, Evde Eğitim Gören Öğrencilere Sürpriz Ziyaret

2016-2017 eğitim – öğretim yılı bugün sona ererken, Vali Süleyman Tapsız’ın eşi Dr. Ayşe Tapsız, sağlık problemleri nedeniyle örgün eğitim kurumlarından doğrudan yararlanamayan ve evlerinde eğitimlerini sürdüren iki öğrenciyi evlerinde ziyaret etti.

Sürpriz ziyaretlerin ilk durağı Yavuz Selim Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi olan ve rahatsızlığı nedeniyle yürüyemeyen Raziye Serin isimli öğrencinin evi oldu.

Okul öğretmeni Ayşegül Yarımoğlu’nun  eşlik ettiği ziyarette öğrencinin durumu hakkında okul öğretmeninden bilgiler alan Dr. Ayşe Tapsız, bir süre sohbet ettiği öğrenciyi başarılarından dolayı tebrik ederek karnesini verdi.
 
Dr. Ayşe Tapsız ziyaretlerini daha sonra Vali Ali Akan İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi İrem Işıklı adlı öğrenciyle sürdürdü. Eğitimi hakkında okul öğretmeninden bilgiler alan Dr. Tapsız, bir süre sohbet ettiği İrem’e karnesini vererek tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.
 
Dr. Ayşe Tapsız’ın ziyaretlerine Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu Müdürü Feyzan Koçak eşlik etti.

Ziyaretler kapsamında Karaman Özel Eğitim Uygulama Merkezinde öğrenim gören özel eğitim öğrencileriyle bir araya gelerek karnelerini dağıtan Dr. Ayşe Tapsız, eğitim - öğretim yılının sona ermesiyle birlikte karnelerini alan öğrencilerin sevinçlerine ve mutluluklarına ortak oldu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber