Karaman’da EVET Coşkusu Meydana Taştı

Karaman’da EVET Coşkusu Meydana Taştı

Karaman’da referandumdan çıkan Evet sonrası coşku Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na taştı.

Dün Türkiye geleceği için sandığa gitti. Vatandaşlar inandıkları değerler doğrultusunda evet ya da hayır oyu kullandı.

Akşam saatlerinde açılan sandıklarla birlikte heyecanlı bir bekleyiş başladı. Heyecanlı bekleyiş sandıkların açılma yüzdeleri arttıkça EVET için sevince HAYIR için hüzne döndü.

Karaman’da EVET çıktı Türkiye genelinde de EVET in resmi olmayan sonuçlara göre kesinleşmesinin ardından EVET oyu veren vatandaşlar sonuçları Karaman kent meydanında kutladı.

Karaman Milletvekilleri, Ak Parti Karaman İl Yönetimi, Belediye Başkanları, Oda Başkanları ve vatandaşlar Aktekke Meydanına yürüdü.

Sırasıyla Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Ak Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Recep Konuk toplanan vatandaşlara seslendiler.

Yurt dışından da vatandaşların Karaman Habercisi sosyal medya hesabından yapılan canlı yayınla ortak olduğu coşkulu kalabalık konuşmaların ardından dağıldı.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber