Karaman'da Evet Yürüyüşü Gerçekleşti

Karaman'da Evet Yürüyüşü Gerçekleşti

AK Parti Karaman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İsmet Paşa Caddesinde "İstiklalimiz İçin Evet" yürüyüşü gerçekleştirildi.

Yapılan yürüyüşe, AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Recep Konuk, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, AK Parti Karaman Teşkilatı yönetimi ve üyeleri, STK temsilcileri ve halk katıldı. AK Parti Karaman İl Başkanlığı önünde başlayan yürüyüş, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda sona erdi. Ellerinde Türk Bayrağı ve Evet Bayrağı taşıyan gençler, güzergah boyunca tekbir getirip, slogan attılar.

Bir yandan da AK Partili gençler ellerindeki karanfili ve evet gazetelerini halka dağıttılar. Demokrasi Meydanı’nda konuşan AK Parti İl Başkanı Ünlü, “45 gündür meydanlardaydık. Gitmediğimiz köy, kasaba, kapı kalmadı. Bu emeğimizin karşılığını da yarın çok iyi bir şekilde alacağız. Bu meydanlar bizi 15 Temmuz’dan çok iyi bilir. 15 Temmuz ruhu inşallah sandıklara yansıyacak. Türkiye yüzde 60’a doğru gidiyor, Karaman’ımızda yüzde 80’i bulacak. Şuna inanın ki memleket kazanacak. 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşacağız.” dedi. AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker de, “15 yıldır bu kutlu yürüyüşler devam ediyor. Bu birlik ve beraberliği 45 gündür sahada gördük. Gencinden yaşlısına kadar herkes dik duruşunu gerçekleştirdi. Çanakkale de bize bırakılan emaneti bundan sonra da biz gelecek nesillere en iyi şekilde bırakmanın çabasını güdüyoruz. Bir destan yazıyoruz, bir tarih yazıyoruz.” şeklinde konuştu.

KARAMAN GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Meydan da konuşmasını yapan AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk ise “Karaman bu ülkeye yük olmayacak. Karaman bu ülkenin yükünü almaya geliyor.” dedi. Karaman’da devam eden projeler hakkında bilgi veren Konuk, Karaman’ın dünya ile kucaklaşacağı hızlı demir yolunun tamamının ihale edildiğini, havaalanı projesinin devletin programına dahil edildiğini, havadan, karadan ve demir yolu ile Karaman’ın denizden ulaşılacağı alt yapının bittiğini, serbest bölgenin yüzde 70 bittiğini, lojistik merkezinin ihale aşamasında olduğunu, stadyum ihalesinin 22 Mayıs’ta yapılacağını söyledi. Karaman gümbür gümbür geliyor diyen Vekil Konuk, şunları ifade etti; “Karaman’ın tarihteki ihtişamlı günlerine dönmesi için ben buradan ilan ediyorum. Biz laf ebeliği yapmıyoruz, biz iş ebeliği yapıyoruz. Memleketi de milleti de özellikle Karaman’ı sonra da ülkemizi yüzüncü yılla ilgili koyduğumuz 2023 hedeflerine, 2053 hedeflerine ve 2071 hedeflerine de hep beraber gümbür gümbür taşıyacağız” ifadelerini kullandı.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber