Karaman'da Fatih Mahallesi Doğal Gaza Kavuşuyor

Karaman'da Fatih Mahallesi Doğal Gaza Kavuşuyor

2019 yatırım programına alınan Fatih Mahallesi’nde doğal gaz çalışmaları başladı. Fatih Mahallesi’nin bir bölümüne Ramazan Bayramından itibaren gaz verilmeye başlanacak.

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın girişimleri sonucu bir mahalle daha doğal gaza kavuşuyor. Bugün itibariyle Fatih Mahallesinde çalışmalara başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Fatih Mahallesi’ne hayırlı olmasını dileyerek, mahalledeki su deposunun bulunduğu kısma Ramazan Bayramından itibaren gaz vermeyi hedeflediklerini kaydetti.

Fatih Mahallesi ziyaretinde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan ve onlarla bol bol sohbet eden Başkan Kalaycı, yaptığı açıklamada: “Doğal gaz firması ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Fatih Mahallesi’nde doğal gaz çalışmalarına başladık. Mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyor, doğal gaz firmasının yetkililerine de teşekkür etmek istiyorum. Bizim için Karamanımızın her mahallesi aynı öneme sahiptir.

Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için belediyenin tüm imkânlarını seferber edeceğiz. Şu an bu bölgede yaşayan doksan beş hanenin inşallah bayramdan itibaren gaz akışları sağlanacak. Kalan kısımlar için de Enerya şirketiyle sürekli görüşüyoruz. Karaman Belediyesi olarak bu konuda elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Fatih Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımıza tekrar hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Karaman'da Fatih Mahallesi Doğal Gaza Kavuşuyor

Karaman'da Fatih Mahallesi Doğal Gaza Kavuşuyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber