Karaman'da Feci Kazadan Acı Haber

Karaman'da Feci Kazadan Acı Haber

Karaman girişinde kavşak ile alt geçit arasında yön levhasına çarpan otomobil paramparça oldu.

Karaman'da gece saatlerinde yaşanan kazada yön levhasına çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Hasan Binici (27) idaresindeki 70 AB 070 plakalı otomobil, Karaman-Konya kara yolu otogar alt geçidine geldiği sırada, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkaran refüjdeki yön tabelasına çarptı.

Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü araç içinde sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtan güçlükle çıkarılan sürücü, daha sonra ambulansla kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Karaman Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri de araç ve çevresinde inceleme yaptı.

Bir süre trafiğe kapanan alt geçit otomobilin kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen Binici'den acı haber geldi. 

Aslen Burhan Köyünden olup Yunuskent Mahallesinde ikamet etmekte olan Binici, Karaman Ziraat Borsası üyelerinden Sanayici Cafer Binici'nin oğlu ve Sosyete Un Hasan Binici'nin de torunu idi. Merhumun cenazesi öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası şehir mezarlığında defnedilecek.

Karaman'da Feci Kaza

Karaman'da Feci Kaza

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber