Karaman'da Fetö Günlüğü

Karaman'da Fetö Günlüğü

Karaman merkezli 8 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan 14 kişiden 6'sı gözaltına alındı.

Karaman Cumhuriyet Başsavcılığınca örgüt faaliyetlerine iştirak edenlere yönelik başlatılan soruşturma kapsamında FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu değerlendirilen kişilere ilişkin çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Karaman merkezli Konya, Van, Ankara, Manisa, Çorum, Diyarbakır ve Kayseri'de, aralarında doktor, polis ve öğretmenlerin bulunduğu 14 kişiyi yakalamak için operasyon düzenledi.

Operasyonda, 6 kişi gözaltına alındı. Karaman Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, emniyete götürüldü.

Zanlıların, örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları belirtildi.

Adreslerinde bulunamayan zanlıların yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber